luni, 30 aprilie 2012

absorbante intime lavabile

buna Mamicute,haideti sa va arat si niste absorbante lavabile ce am facut zilele astea...




sunt niste absorbante care pote fi schimbat micul insert sau de adaugat inca unul in primele zile ale ciclului pentru o absorbtie mai mare!!!

marți, 17 aprilie 2012

saptamina scutecelor refolosibile :)

Vazind ca suntem in saptamina scutecelor refolosibile vin si eu cu un mic cadou intr-un nou concurs care incepe azi si se va incheia in 22-04-2012,vom trage din nou la sorti prin www.random.org... ce aveti de facut ... lasati aici pe blog un coment de partecipare , LIKE la pagina de facebook https://www.facebook.com/pages/MamaRo-scutece-refolosibile/150167195048916  share la postare...si pe wall-ul paginii incarcati o pozica cu bebelusul vostru in scutecel lavabil...ce aveti de cistigat???e ceva asa mai neobisnuit ... e un saculet impermeabil cu capse care contine 5 servetele in cinepa pentru a le folosi pe post de servetele umede ... pentru a fi si mai ecologici... va urez bafta si pentru noii fani se pot inscrie si in concursul anterior pentru a putea cistiga un chilotel training ... http://www.scutecerefolosibile.blogspot.com/2012/03/concurscistiga-o-pereche-de-chilotei.html aici!!!


Wrapul si alte minunatii: Saptamana scutecelor lavabile in Romania!

Wrapul si alte minunatii: Saptamana scutecelor lavabile in Romania!: Va invit sa sarbatorim Saptamana scutecelor lavabile intre 16-21 aprilie . Aceasta initiativa, numita Real Nappy Week, se sarbatoreste dej...
 
Template by Blografando || Distribuito da Adelebox || Immagine Header di Adele Zolea