luni, 12 septembrie 2011

campanie gratuita de testare

Buna ziua mamici,vin dis de dimineata cu o veste bunicica sa zic eu...
De azi 12.09.11 lansez o campanie gratuita de testare a 2 scutece cu buzunar...
Regulile de partecipare ar fi urmatoarele:
1.lasati un comentariu de participare aici pe blog.
2.urmariti blogul meu sau dati like pe pagina de FB.Deci incepind de azi 12.09.11 pina pe 30.09.11 aveti timp sa faceti acest lucru...  pe 01.10.11 urmeaza tragerea la sorti prin http://www.random.org/ si cistigatorul primeste acasa la el scutecele (desigur cu cheltuielile mele) si incepe testarea timp de 5 zile de la primirea coletului.Dupa care astept pe blog impresii,pareri despre cum a decurs testarea produsului facut de mine.
Sper ca am fost destul de explicita.Pentru intrebari si clarificari nu ezitati sa intrebati.
Va urez succes la participare.
MamaRo
                      Mamicile care participa...
1.Bodiu Alina
2.Ancuța
3.Delia Oprean
4.Kovia Rakosi
5.Mariana
6.Matei(Veronica Chertes)
7.Zoozie
8.Diaconu Cristina
9.Maria Geacar
10.Bianca Bercea
11.Cristina Cioban
12.Andreea
13.Olga Csaszar
14.Isabela
15.Adina Maier
16.Carmen Iocu
17.Myeva
18.Oana
19.Sakura
20.Cami
21.Lidia
22.Mami de Rares
23.Cristina
24.Buretica
25.Ziki
26.Iosif Maria

34 comentarii:

MamaRo scutece refolosibile spunea...

curaj mamici,nu pierdeti ocazia )))

Bodiu Alina spunea...

Curaj fetelor! Eu folosesc scutecele refolosibile deja de 2 luni si sunt foarte multumita de ele! Sunt econome, ecologice si copilul se simte in ele foarte bine!!!In+ si copilul arata bine in ele...

Ancuţa spunea...

Buna seara! Sunt doar a doua mamica ce vrea sa participe? Nu pot sa cred! Trebuie facut ceva sa popularizam mai mult concursul asta! Sa dam sfoara in tara! Imi place mult ce-am vazut aici, bravo mami MamaRo! Tare mi-ar placea sa pot avea ocazia sa testez ce minunatii faci tu! Poti face ceva mai marisori pentru bebe de 1 an si jumatate? Ne pregatim de mult pt trecerea la olita dar inca n-am depasit faza de scutece...suntem la mijlocul distantei! Pupici multi si spor in ceea ce faci! Se vede foarte frumos ce faci!

Delia Oprean spunea...

Buna! Nu am folosit niciodata, dar spun sincer ca tare imi doresc sa le incerc la baietelul meu cel mic de 1 an si 5 luni!

Mult succes tuturor!

Cu drag,
Delia

PS: Am dat like pe facebook, Delia Oprean

MamaRo scutece refolosibile spunea...

buna fetelor,ma bucur mult sa va am aici...si tin foarte mult sai multumesc Ioanei de la http://scutecele.blogspot.com/ pentru sfaturi si sustinere...Ancuța ,privitor la marimea scutecului sa stii ca se potriveste de minune pe un copil de un an jumate,nu e nevoie de ceva mai marisor doar in cazul ca bebelusul tau e mai dolofan,oricum scutecul imbraca un bebe de pina la 18 kg.
succes la toata lumea)))

Kovia Rakosi spunea...

Minunata idee cu campania de incercare :) Felicitari! Asa mai multe mamici pot afla de aceste minunatii numite scutece refolosibile/lavabile. Eu le folosesc la fetita mea si desi a fost o investitie mai mare dar nu-mi pare rau deloc ca am luat aceasta investitie :)
As fi foarte incantata sa pot sa incerc scutecele facute de tine...
Multumim de posibilitate :))

mariana spunea...

Am vazut lucrarile tale si mi-au placut mult as dori ca si baetelul meu sa poarte asa ceva pentru a se simti mai confortabil

Matei spunea...

am dori sa ne inscriem si noi..poate cine stie schimbam scuteceala
daca nu la Matei poate la urmatosul bebe :)

Veronica Chertes

Unknown spunea...

Buna, m-am inscris si eu la o testare. Eu am state vechi deja in ce priveste scutecele refolosibile si niste standarde pe masura. Am doi copii (unul dospeste inca) si pentru al doilea am nevoie de inca vreo 12 scutece. Pana in februarie cand va fi copt cred ca reusesc sa-mi completez stocul. :)

Succes!

Cristina spunea...

Buna! Si eu ma inscriu pt testare. Deja am dat like pe facebook (Diaconu Cristina). De mult timp am vrut sa incerc un scutec refolosibil. Fetita mea are 1 an si 2 luni si inca folosim intens pampersii.
Succes tuturor!

mamiCG spunea...

Buna, eu folosesc scutece mixt. Am cateva protectii si cateva scutece. Am vrut sa iau unul de la tine sa vad cum e, dar acum ca se ivi ocazia de testare, ma inscriu.

mamiCG spunea...

mamiCG = Maria Geacar

Anonim spunea...

Buna ziua!Ma numesc Bianca Bercea(am dat si like pe facebook).Imi doresc foarte mult sa incerc scutecele refolosibile la baietelul meu de 1 an si 6 luni. Arata foarte bine, sunt ecologice si economice si promovand utilizarea lor salvam astfel o mare parte din natura.

Cristina spunea...

Vrem si noi sa testam scutecele refolosibile.
Am dat like pe facebook Cristina Cioban

Andrea Isfan spunea...

Buna! Ma inscriu si eu in campanie. Am o fetita de 1 an si 7 luni si un bebe in burtica.

Anonim spunea...

Buna! Ma numesc Olga Csaszar (like si pe fbook) si ca mamica a doi baietei folosesc scutece refolosibile de mai bine doi ani si a-si mai incerca si alte produse, decat pe cele care le cunosc deja. Mai ales pentru ca doua viitoare mamici imi tot cer pareri despre scuteci si ar fi super daca ar putea folosi un scutec produs in tara.

Anonim spunea...

buna tuturor !
numele meu e Isabela iar micul meu printisor David are aproape 7 lunite , din ziua cand a implinit 3 lunite am trecut la scutece refolosibile
de atunci folosim si suntem multumiti din toate punctele de vedere ...
mamici va dorim succes si testati-le si daca nu ati iesit castigatoare ...

Anonim spunea...

Buna mamici! Ma numesc Adina Maier si mi-as dori tare mult sa le incerc si eu. Am o fetita de 1 an si 4 luni si inca mai folosim scutece. Momentan din acelea de unica folosinta. As fi fericita daca m-as numara printre mamicile castigatoare!

Anonim spunea...

ma numesc carmen iocu si as dori sa incerc aceste scutece pe baietelul meu de 1 an si 6 luni Edward Andrei

Anonim spunea...

Buna
Si eu as incerca, am un baietel de o luna jumate

Oana spunea...

Salut. Vreau si eu sa particip la concurs si tare as vrea sa castig. Am deja un fel de scutece refolosibile cu buzunar, pe care le-am folosit toata vara, dar problema lor e ca au scurgeri si se umezesc hainutele tare. Asta vara nu a fost o problema, ca statea doar in body sau chiar fara si cand se umezea il schimbam si gata, dar acum mi se pare greu sa il schimb de tot de fiecare data cand face pisu. Si mai ales noaptea, chiar si cu 2 inserturi, il gasesc ud pe toata burtica si cine stia cat a stat asa. Poate am nimerit eu un soi de scutece neeficiente. Multumesc

sakura spunea...

Bine v-am gasit pe toate mamicile dornice sa incerce scutecele refolosibile. Imi anunt si eu participarea la campanie ptr ca mi-s dragi scutecele facute de Rodica.
Prin GFC- sakura.story
Rodica, muta casuta ptr inscriere pe site in susul pagini; chiar deasupra de Informazioni personali

Cami spunea...

Si eu vreau!!! Noi folosim de cateva luni scutece refolosibile, insa nu avem suficiente si mai folosim si din cele de unica folosinta. Am incercat toate tipurile de scutece refolosibile, asa ca putem face ceva comparatii.

Ligia spunea...

super duper! vrem si noi! de cand am nascut ma tot gandesc la scutecele refolosibile. mi-ar placea tare mult sa le incercam :)

Unknown spunea...

Vrem si noi. Bebele meu are pielea sensibila si mi-a fost frica sa incerc.

GFC: Roxana

MamaRo scutece refolosibile spunea...

pai tocmai de asta ar trebui sa incerci,si fetita mea are la fel pielea sensibila si am scapat de dermatita doar cu scutecele refolosibile...

Cristina spunea...

Si fetita mea face mereu eritem fesier si mi-am dat seama ca este de la pampersi. Mi-ar placea foarte mult sa-i incerc.

Buretica spunea...

Buna
Vreau si eu pentru bebe.

GFC: Buretica

Ziki spunea...

As vrea si eu sa ma inscriu, acum la spartul targului...
se mai poate?
mult spor in ce faci, arata oricum super!
Sanziana (forum super-parinti)

Iosif Maria spunea...

Buna. Si eu doresc sa particip.
GFC: Iosif Maria

Ziki spunea...

multumesc :)

Andrea Isfan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

de ceva timp ma bate gandul sa cumpar si eu scutece refolosibile pt fetita mea de 1 an si 3 luni dar am o problema ea este mai grasunica are aproape 15 kg si mie frica ca nu o sa-i fie pe masura.Am vrut sa cumpar de pe un site dar mamica respectiva mi-a spus ca nu ii este bun pt ca a testat pe fetita ei si o strangea....ce imi recomandati????

MamaRo scutece refolosibile spunea...

buna,sa-ti traiasca dolofanica :)
uite scutecele mele in principiu merg cam pina la 17-18 kg,elasticul la picioruse este destul de blind si se intinde usor,poti incerca sa vezi cum e.

Trimiteți un comentariu

 
Template by Blografando || Distribuito da Adelebox || Immagine Header di Adele Zolea