luni, 5 decembrie 2011

Review scutecele MamaRo

Mei Tai Bebe
Pe la inceputul toamnei am descoperit un blog al unei mame tare harnicute, din Republica Moldova; si aceasta mami harnicuta face scutecele pentru buburuze cu parinti atat de deschisi la minte si la suflet incat sa poata aprecia beneficiile care ti le da “scuteceala”. Eu voi spune doar trei dintre ele, care poate va vor convinge si pe voi, cei care inca nu “scuteciti”: sanatatea copiilor nostri, economie maaare la bani si grija pentru mediu inconjurator!

Daca stiti si alte lucruri bune pe care ni le aduce utilizarea unor scutece lavabile in locul celor de unica folosinta, lasati-mi un comentariu la acest articol, cu siguranta  vor ajuta parintii care-l vor citi!
Asa…va povesteam de MamaRo… am descoperit bloguletul pe FB, cum altfel? :) Mi-a placut ideea…stiti, nu va mai spun (a cata oara ar fi? :d ) de rateul pe care l-am avut in demersul meu de a-mi coase de una singura propriile scutecele: am avut ca rezultat scutece care nu-simpermeabile, datorita “bunavointei” vanzatoarei care m-a cam pacalit cand mi-a vandut material ne-impermeabil drept impermeabil!…:))
…si ute-asa ma pierd iar in amanunte… :p
MamaRo a organizat un concurs, la care m-am inscris sperand sa castig (ca tot omul de altfel, cand te inscrii la concurs) insa uimirea mea a fost maxima atunci cand am aflat ca … am castigat!!!
Cele doua scutecele au facut un drum destul de aventuros pana la noi, dar iata-le in plina actiune si drept sa va spun, le asteptam cu sufletul la gura!
Suntem la faza cand nu mai vrem la “Mita-Olita”…nu se stie din ce motive, poate este  o faza (am tot investigat problema prin cunostinte cu bebe cam de aceeasi varsta cu noi, si surpriza: avem aceleasi obstacole in a folosi olita)…si de aceea e tare important sa se foloseasca un scutec lavabil; bebe simte ca e ud, cere sa fie schimbat dar si incepe, incet, incet sa contientizeze faptul ca nu prea e ok sa faca in alta parte decat la oli!
Mei Tai Bebe
Noi ne descurcam acum si mai bine cu doua scutece in plus, mai ales ca astea sunt cu capse… mai comod de prins, sunt parca turnate pe noi! :) Imi plac mult si insertiile, absorb bine ce au de absorbit si nu spun cat de bine si usor se curata! Partea care atinge funduletul bebelusului e atat de molicica si placuta la pipait… iar cel mai important aspect este acela ca in momentul cand are de-a face cu partea mai maronie, se curata foarte, foarte rapid, parca o respinge :)
Daca era vara, ce ne mai mandream prin parc, cu noile noastre achizitii: culorile sunt tare faine, vii si bucuroase! Noi avem unul roz si unul bleu! Ne asortam minunat cu amblele, iar daca bb2 va fi baietel…i se va potrivi si lui! :)
MamaRo, multumim de superbul cadou, noi suntem tare multumite de tot ce ne-ai trimis, recomand cu inima deschisa scutecelele de la tine!

6 comentarii:

Cristina spunea...

La ce pret aveti scutecele?

MamaRo scutece refolosibile spunea...

45 roni si 54 ...

Lena spunea...

Care sunt 45 si care 54?

MamaRo scutece refolosibile spunea...

45 cele cu insert in frotir de bumbac,54 cele in microfibra...

Anonim spunea...

Cum se pot comanda la cluj-napoca?

MamaRo scutece refolosibile spunea...

rodica.tcaci@gmail.com
id mess: mamaro_sr

Trimiteți un comentariu

 
Template by Blografando || Distribuito da Adelebox || Immagine Header di Adele Zolea