miercuri, 8 mai 2013

bine v-am regasit.

Am lipsit destul de mult,dar nu si pe plan profesional,din contra asta a fost motivul lipsei mele,se munceste mult prin partile astea.Noutati sunt si multe,de exemplu am modificat modelul scutecelor,acuma chiar sunt multumita.Si la nivelul micsorarii scutecului am o noutate,de acum in colo marimea scutecului se regleaza nu cu capsele din fata cum era initial ci cu elasticul de la picioruse,modul asta de reglare imi place foarte mult din simplu motiv ca fiecare mamica poate sa-si micsoreze sau mareasca scutecul si sa-l potriveasca exact pe bebelusul ei.Si la nivel de stofe sunt noutati,acuma la insert a mai aparut si bumbacul organic pe linga bambusul folosit,asta din urma ramine in lista preferintelor,interiorul scutecului poate fi atit in microfleece cit si microsuede,mai vin cu un scutec nou,un AIO avind in contact cu pielea bebelusului o stofa de bambus super moale si pufos numai bun pe timpul cald de vara,pentru ca bebe sa stea cit mai aerisit posibil.
   Si acuma va las sa vedeti o gama noua de culori si un model excelent de scutec lavabil.












6 comentarii:

Unknown spunea...

Mmm, superbe. Si cusute atât de frumos... Bravo! Caut acum cum pot intra în posesia lor. Numai să găsesc şi nişte preţuri. :))

MamaRo scutece refolosibile spunea...

ms :) preturile incepind cu 69 roni bucata.

Anonim spunea...

Buna ziua, care este modalitatea de achizitionare si livrare in Iasi?

MamaRo scutece refolosibile spunea...

la Iasi le gasiti la https://www.facebook.com/pages/Scutecele-scutece-refolosibile/206826622778973?fref=ts

Anonim spunea...

Si cum se pot comanda? am inteles dintr-un comentariu anterior care e pretul - ok, dar nu exista nicio modalitate de achizitionare? pret transport, cos de cumparaturi...??? am intrat si pe pagina de facebook, dar nici acolo nu prea am gasit informatii mai... user friendly

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu

 
Template by Blografando || Distribuito da Adelebox || Immagine Header di Adele Zolea